Go to Top

Vi udfører

Maskineri og snedkerværksted

På vores velfungerende maskineri og snedkerværksted udfører Havnens Snedkeri opgaver af enhver art inkl. specialopgaver.

Havnens Snedkeri har stor erfaring med fremstilling af nye møbler efter kundens ønske, drejearbejde, renovering af ældre møbler, opbygning af displays, diske og møbler til butiksindretninger. Vi snedkererer derudover møbler i ædelt træ til eksempelvis lystbåden, badeværelset, køkkenet eller hjemmebaren. Hvis du ønsker specialfremstillede døre eller vinduer, konvektionsriste i træ, så kan Havnens Snedkeri ligeledes hjælpe dig og komme med gode idéer og løsninger.

Hent inspiration og læs mere om snedkeriets kompetencer her.

Med vores udearbejdende snedker- og tømrersjak kører Havnens Snedkeri rundt i det danske land og udfører opgaver af forskellig art.
Vi har erfaring med alt fra det nye arkitekttegnede hus, ombygning og tilbygningaf eksisterende boliger, afslibning og lægning af trægulve, montering af køkkener, nye baderum, udskiftning af vinduer, det nye tag, og meget mere…

Læs mere og se eksempler på udførte opgaver her.

Vores baggrund i Trip Trap har givet vores medarbejdere stor erfaring med alle typer gulve. Badeværelset med teaktræsgulv med gummifuge, gulve lagt i mønstre, trægulve med gulvvarme og meget mere. Den udvendige terrasse i hårdttræ i eksempelvis ipé eller teak er ligeledes en af vores kernekompetencer..

Vores baggrund i Trip Trap bevirker ligeledes, at vi er eksperter inden for løsninger med maritime islæt.