Design / udvikling

Design snedkerarbejde

Havnens Snedkeri har kompetence indenfor design og udvikling. Med 19 års ansættelse i en kendt design virksomhed , som henholdsvis produktudvikler og kvalitetschef, så ligger det nært både at designe og produktudvikle nye produkter.

Efter at have rejst rundt til mange gode leverandører rundt om i verden, så kan Havnens Snedkeri også tilbyde hjælp til at finde den rigtige leverandør, hvis der skal laves større serier. Danmark er desværre blevet et for dyrt land at producere i, så i når der skal produceres i større mængder, så hjælper vi også med det.

På vort snedkeri, der jo tidligere var en del af en kendt mærkevar virksomhed, udvikles der stadig på livet løs – der er altid noget i støbeskeen. Samtidigt er det blevet almindeligt kendt, at kunder trygt kan komme til Havnens Snedkeri og finde den sparring der skal til for at komme i land med sin ide til et nyt produkt

De første produkter Havnens Snedkeri selv har fået i produktion, er den kendte Dania ølkasse og Pullert blomsterkumme og urtepotteskjuler serier.

Havnens Snedkeri har i efteråret 2012 lanceret en nyhed, Snedkerens Fodertårn. Snedkerens Fodertårn er blevet til efter længere tids irritation over de lidet kønne fodertønder man kender og som står og skæmmer spredt i det Danske landskab. En fodertønde kan nu erstattes med et smukt fodertårn der falder neutralt ind i naturen. Fodertårnet, som findes i 2 udgaver, kan købes på denne webshop hjemmeside.