Historien

Havnens Snedkeri’s historie

Havnens Snedkeri grundlagt

Havnens Snedkeri blev grundlagt den 1. februar 2004 i Hadsund.

Havnens snedkeri har eget snedkeri, der udfører maskinsnedkeri og møbelsnedkeri.
Uden for snedkerværkstedet udføres snedker og tømrer arbejde af høj kvalitet. Havnens Snedkeri beskæftiger altid ca. 8 – 10 medarbejdere, og vi bestræber os på at have en fast stab af stabile medarbejdere, der er arbejdsomme og dygtige på hver deres felt.

Du kan altid forvente, at Havnens Snedkeris arbejde bliver udført af kvalificerede håndværkere i den bedste kvalitet, til den aftalte tid og til kundens fulde tilfredshed.

Havnens Snedkeries historie

Den kendte mærkevarevirksomhed Trip Trap Denmark i Hadsund besluttede i efteråret 2003 under omstruktureringer at skære ned på deres prototypeværksted og ombygningsafdeling. Værkstedet havde til opgave at skabe prototyper af nye møbler, opbygge Trip Trap forretninger og lave displays til forretningerne. Vedligehold af Trip Traps bygninger var også et af værkstedets arbejdsopgaver.

Søren Kondrup og Henry Jensen var begge ansat i Trip Trap Denmark på dette tidspunkt og i stedet for at skære ned på aktiviteterne, blev de to parter enige om at fortsætte det gode samarbejde med et nyt firma – Havnens Snedkeri blev til.

Havnens Snedkeri kunne nu fortsætte med samarbejdet med Trip Trap som fast kunde, men samtidigt tilbyde den store erfarring og kvalitetsbevidste sans til alle andre kunder. Over årene er der opstået en stor fast kundeskare, både lokalt i Himmerland, men også rundt i det Danske land.

Ved opstarten beskæftigede Havnens Snedkeri 5 medarbejdere udover ejerne Søren Kondrup og Henry Jensen. Siden er medarbejderantallet vokset til de nuværende ca. 8 -10 dygtige medarbejdere.