Nyt tag

Når der skal nyt tag på huset

Når der skal nyt tag på huset, så er Havnens Snedkeri den helt rigtige samarbejdspartner. Vi sikrer i samarbejde med kunden, eller andre rådgivere, at den rigtige løsning bliver valgt.

Et nyt tag på huset er noget der ses, huset bliver som forvandlet og fremstår altid som et meget nyere hus. Et nyt tag nyder man selv i al den tid vi selv skal nyde i huset og samtidigt er der jo en øgelse af værdien af huset

Materialerne er mange, der kan vælges på mange hylder. Eternit, natur tegl, glaseret tag, beton sten, tagpap eller noget helt andet. Sammen med kunden, så finder vi den helt rigtige løsning for netop jeres hus.

Når der er udnyttede tagetager eller mulighed herfor, så er det altid en god ide, at tænke på de indvendige forhold.

Måske skal der en kvist på huset, et tagvindue der er rigtigt placeret i forhold til fremtidige muligheder og der kan være så meget andet, der bør tages i betragtning.

Det er altid en god ide, at få kikket på isolering og vindskærm når der lægges nyt tag. Det er langt billigere at få lagt det ekstra lag isolering på, når taget alligevel er åbent. Her er Havnens Snedkeri også godt uddannet, vi kender til de bedste materialer og har den nødvendige energivejleder uddannelse.